2010-07-14 16:33:31• hírek • Póti Orsolya

Fürdőruhás modelleket válogattak

Ősszel Kolozsváron két olyan eseményre is sor kerül, melynek csinos és szép lányok lesznek a főszereplői. Először Románia első fehérneműfesztiválját tartják meg, majd november közepétől a Cluj Fashion Week veszi kezdetét. A szervezők az ország több városába is rendeztek válogatást: szerdán Szatmárnémetiben keresték a modelleket.

Július 14-én, szerdán a szatmárnémeti Trust Modells modellügynökség és iskola segítségével a kolozsvári fesztiválok szervezői városunkban is válogatót tartottak. A fiatal modelljelöltek délután 14 órától kezdtek gyülekezni a Dana 2 Hotelben, ahol két részes fürdőruhában és természetesen magassarkú cipőben kellett megjelenniük a szervezők előtt. A Trust Models ugyan segített a szervezésben, de a válogatáson a Lengerie International Festival fő szervezői, Gabriela Brinza és Mihai C. Chiver döntötték el, hogy kit hívnak meg a végső válogatásra, ami szeptember 7-én a kolozsvári Grand Hotelbe fog lezajlani.

„Minden lányt vártunk az előválogatásra, függetlenül attól, hogy végzett modelliskolát vagy sem. Szatmárnémetiből is minden modellügynökséggel felvettük a kapcsolatot, és rajtuk keresztül próbáltuk népszerűsíteni a rendezvényeinket, illetve általuk keresztül szeretnénk modelleket felfedezni." - mondta el Mihai C. Chiver a fesztiválok egyik szervezője.

A lányok közül, akik a mai előválógátason megjelentek, a legtöbben fellephetnek majd a Fehérnemű Fesztivál keretein belül, ami szeptember 7-9 között fog lezajlani. Emellett meg több lány, a jelenlevők közül, bemutathat majd Románia leghíresebb, illetve legújabb divatdiktátorjainak is, az ugyancsak Kolozsváron megrendezésre kerülő Cluj Fashion Week alatt, ami novemberben 10. és 16. között lesz. 

Azok akik nem tudtak eljönni a szerdai válogatásra, még van esélyük részt venni egy másik válogatáson, ami augusztus végen fog lezajlani, szintén Szatmárnémetiben. Addig is várják a jelentkezőket a kariklea@trustmodels.ro címre. Jelentkezéskor szükség van egy pár fényképre ( portfólió, teljes testalkat illetve fürdőruhás kép) valamint olyan adatokra mint magasság (minimum 168 cm), súly, méretek. Azok a jelentkezők, akik szeretnének részt venni a Lingerie International Festival-on azokat megkérjük, hogy tüntessek fel az e-mailben ezen szándékukat. ( A kiskorúak eseteben szükségünk lesz a szülői beleegyezésre is.) Akik pedig csak a Cluj Fashion Week keretein belül szeretnének színpadra lépni, azok ezeket a kulcsszavakat tüntessek fel az e-mailben.

A lányok, akik ki lesznek választva egy párnapos félkészítőben fognak részt venni szeptember elején, amit a Trust Modells ügynökség fog megtartani.


A lányokról méretet is vettek. A fürdőrüha- vagy a fehérnemű-modellek esetében fontos a 90-60-90 arány
A lányokról méretet is vettek. A fürdőrüha- vagy a fehérnemű-modellek esetében fontos a 90-60-90 arány

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: